Huwelijks reportage

Het besluit is genomen jullie zijn van plan in het huwelijk te treden de dag waar jullie al lang van te voren naar uitkijken en waarbij emoties, indrukken en mooie momenten snel voorbij vliegen.
Door middel van originele en spontane foto’s leg ik jullie huwelijksdag vast zodat later bij het bekijken van de huwelijksreportage, die mooie momenten terug tot leven komen. Mijn ervaring als fotograaf in de mode fotografie deel ik graag met jullie bij het maken van een top reportage !

Een keuze uit meerdere stijlen.
De foto’s kunnen in verschillende stijlen worden afgedrukt namelijk in kleur, zwart-wit maar ook in sepia (bruintoon). Met oog voor schoonheid en detail wordt de huwelijksreportage verwerkt en gepresenteerd in een passend album. Voordat deze dag plaatsvind neem ik uitgebreid thuis of in de studio de dag met jullie door. Zo kan er gekozen worden uit diversen stijlen zoals romantisch, klassiek, modern of ongedwongen.
Daarnaast kiezen we samen een geschikte locatie om de foto’s te maken.
Geheel vrijblijvend laat ik graag de verschillende mogelijkheden zien om zo de perfecte reportage geheel ‘op maat’ samen te stellen.

Neem vandaag nog contact met mij op !