Workshop- Straat Fotografie

Workshop StraatFotografie

Er zijn fotografen die wachten bij een mooi gebouw tot de mensen weg zijn die er voor lopen.  In deze workshop gaan wij juist voor de mensen in het straatbeeld. Straatfotografie gaat over alles wat nu net niet onder het kopje gebouwen of architectuur gaat: mensen op de markt, mensen in de rij voor de kassa, een meisje wat een ijsje eet. Deze workshop is niet bedoeld voor mensen die zich afvragen waarom je dit soort beelden zou maken, maar voor iedere fotograaf die getrokken wordt door deze beelden. Juist omdat ze alledaags zijn, een tijdsbeeld vastleggen, je als kijker geprikkeld wordt om te blijven kijken. Er is durf voor nodig om op straat te fotograferen. Een eerste stap samen maken in deze workshop maakt dat in ieder geval gemakkelijker.

De workshop bestaat uit 1 gehele dag en vind plaats op zowel zaterdagen als zondagen. In het eerst dag deel krijgt je een uitleg over technische aspecten en over ethische zaken.
Daarna gaan we dit uitvoeren in praktijk, onder begeleiding maak je de eerste stapjes in straatfotografie hiervoor wordt je meegenomen naar één van hoofdsteden in Nederland.
Aan einde van de dag bekijken we samen een aantal foto’s ter beoordeling.
Aanvang van deze dag is 9uur , einde is rond 17:00uur

Aan deze workshop kunnen maximaal 4 deelnemers mee doen zodat de begeleiding optimaal is.
Deze workshop kost € 325,- en is inclusief lunch.

Klik hier voor de eerst volgende datum, zit jou datum er niet bij stuur ons dan een aanvraag!

Geef je vandaag nog op !