Workshop studiofotografie

Workshop studiofotografie

workshop_studiofotografieAltijd al een workshop studiofotografie willen volgen? Sla dan nu je kans bij Upstairs Fotografie! Onder begeleiding van een deskundige fotograaf duik je de studio in en ga je samen met maximaal drie andere cursisten aan de slag. Je leert onder andere omgaan met belichting en samen te werken met elkaar als model, zodat jouw foto’s nog mooier worden en je de volgende keer alleen de studio in kunt. Perfect voor iedereen die de basis van fotografie al onder de knie heeft en graag meer wil weten over studiofotografie. Voor slechts € 95,- leer je de fijne kneepjes van het vak van een ervaren fotograaf!

 Een workshop studiofotografie voor iedereen

Onze workshop studiofotografie is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over het fotograferen in de studio. Natuurlijk is de workshop ook toegankelijk als je nog niet eerder kennis hebt gemaakt met studiofotografie, want door de persoonlijke begeleiding kunnen we iedereen voorzien van het juiste advies. Daarnaast is de workshop ook perfect voor iedereen die gewoon graag meer wil oefenen met het fotograferen in de studio en meer wil leren over het gebruik van belichting. Onze deskundige fotograaf helpt je met het opzetten van de belichting en geeft je direct feedback op de foto’s die je maakt.

 

Wennen aan fotograferen in een studio

Een studio kan soms indrukwekkend overkomen. Een groot wit doek, een hele verzameling lampen en flitsers, en dan moet je als fotograaf maar de juiste foto weten te nemen van jouw model. Je moet op heel veel verschillende dingen letten en alles moet maar gelukkig samenkomen om de juiste foto te nemen. Of zo lijkt het in ieder geval nu nog. Als je bij ons de workshop studiofotografie volgt loop je met onze fotograaf door het gehele proces en leer je precies wat er nodig is voor de perfecte foto. Een van de belangrijkste aspecten bij studiofotografie is het licht. Omdat je werkt bij kunstlicht heb je te maken met een unieke opstelling, die je gelukkig helemaal zelf kunt aanpassen. Door slim gebruik te maken van flitsers en softboxen kun je precies je voorwerp belichten zoals dat nodig is. Maak je een actiefoto, zoals een model dat springt, dan heb je een hele andere lichtopstelling nodig dan bij een intieme portretsessie. Door hier slim mee te spelen kun je prachtige foto’s schieten in de studio en dat is precies wat je leert bij onze workshop. Onze fotograaf helpt je en geeft je advies, maar je mag vooral lekker veel uitproberen. Wil jij dus ook leren hoe je in een studio fotografeert? Geef je vandaag dan nog op!